home > ervaringen

ervaringen

Al wandelend gecoacht worden door jou was een inspirerende ervaring. Het heeft me ten eerste meer geopend voor de vele metaforen die er in de natuur aanwezig zijn, ten tweede heeft het me bewust gemaakt van de toegevoegde waarde die het verbeelden heeft.

 

Ongelofelijk hoe de dilemma’s die ik al wandelend besprak met je, trefzeker terug te waren vinden in de natuur. Hierdoor kreeg ik de mogelijkheid om er van een afstand naar te kijken. Dat gaf een nieuwe invalshoek. Mede ook door je inspirerende en ondersteunende vragen!
Fijn ook dat je op de achtergrond het doel in de gaten houdt. Al met al was het een heel verhelderende ervaring die nog steeds licht en lucht op verschillende zaken werpt.

 

Trouwens, weet je nog dat we op een gegeven moment een glibberig pad opliepen in de hoop dat het verderop misschien iets beter zou worden en dat dit niet het geval was? We keerden logischerwijs om. Pas toen ik thuis kwam besefte ik de symbolische waarde van die ervaring. In plaats van maar door te ploeteren wil ik dat voortaan ook gewoon in mijn eigen leven brengen. Omkeren als het glibberig wordt.

 

A.S. 45 jr, vrouw, psychosociaal werker

___

 

Tijdens een wandelsessie heeft Kootje mij gecoacht. Zij kwam direct

betrouwbaar, warm en betrokken over. Kootje wist met inspirerende en

doeltreffende vragen, gebruik makend van de mooie omgeving, tot de kern

door te dringen. Het was voor mij een waardevolle ontmoeting en zij heeft

voor mij een doorbraak veroorzaakt in mijn coachvraag. Daar gaat het

dus om! Geweldig.

 

T.W. 46 jr, man, zelfstandig ondernemer

 

 

<< terug verder >>