home > kootje

kootje

 

Kootje (1964) coach, re-integratiedeskundige en mediator.

 

In oktober 2010 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf "Coachkracht" met als ondertitel "focus op mens in beweging". Hierin maak ik voor mezelf een langgekoesterde droom waar. De puzzelstukjes zijn in elkaar gevallen; mijn kennis, opleidingen, werkervaring en interesse vallen hierin samen met datgene waar mijn persoonlijke affiniteit ligt; coaching , wandelen en bewegen.

 

Achtergrond

Na mijn studie ergotherapie (1986) aan de hogeschool van Amsterdam heb ik als ergotherapeut tien jaar ervaring opgedaan binnen de poliklinische revalidatie in Nederland en Zwitserland. Vanuit dat vakgebied raakte ik geïnteresseerd in de potentie van de mens om op eigen mentale en fysieke kracht het leven een andere wending te geven of nieuwe keuzes te maken.

 

Vanaf 1996 tot de herfst 2010 ben ik 14 jaar werkzaam geweest bij een groot landelijk

re-integratiebedrijf. Centraal stond hierin de cognitief gedragsmatige werkwijze en het bio-psycho-sociale model. Het doel van de trainingen was altijd zeer concreet, namelijk de volledige terugkeer naar eigen werk en zoeken van zingeving in werk. Ik heb me in die jaren bijgeschoold in NLP practioner, rationele emotieve training en mindfulness. De laatste jaren heb ik als marketingmanager de contacten met bedrijfsartsen en werkgevers onderhouden, workshops en presentaties georganiseerd en gegeven. Hierin zijn vele goede contacten

tussen mij, de arbo-diensten, MKB en grote bedrijven in en rondom Eindhoven

ontstaan. Deze veelzijdige werkervaring helpt me om vragen vanuit verschillende

perspectieven te benaderen. Daarnaast heb ik de opleiding tot mediator gevolgd

en ben daarin gecertificeerd.

 

Voor meer info; zie linkedin