Individuele coaching

Voor wie
Je loopt vast in je werksituatie en dreigt uit te vallen of te verzuimen. Dan is het fijn om middels een individueel persoonlijk traject te werken aan herstel en hervinden van balans in werk en privéleven. Het behelst een bewustwordingsproces waarin je zicht gaat krijgen op vastgeroeste patronen die jou niet meer dienen.

Je ontwikkelt en ontdekt nieuwe mogelijkheden die je kunt toevoegen aan jouw palet van persoonlijke keuzes.

De thema’s die bij jou kunnen spelen zijn: burn-out, herstel na verlieservaring, loopbaanvragen, frictie in communicatie of samenwerking of twijfels over of je op de juiste plek zit.

Aanpak
In een aantal (zes tot acht) individuele sessies werken we aan jouw persoonlijke doelen.
We werken onder andere met het biografisch verhaal, organisatie- en familieopstellingen, voice dialogue, persoonlijke werkwaarden, competenties en wandelingen in de natuur. Waardoor je zicht krijgt op jouw overtuigingen, patronen, communicatiestijl en je vanuit het hier en nu werkt aan balans werk-privé, werkhervatting en werkgeluk.

Je werkt intensief met mij aan alle aspecten die voor jou nodig zijn om meer balans te vinden in je werk en privéleven. Het traject is maatwerk.

Tijdens het individuele coachingstraject starten we met een intakegesprek waarin we de persoonlijke doelen voor het traject helder krijgen. Hieruit volgt een voorstel en offerte voor de werkgever. Indien de werkgever akkoord heeft gegeven gaan we aan de slag. Het betreft meestal zes tot acht sessies die we afsluiten met een werk-evaluatie gesprek en een follow-up sessie (2 tot 3 maanden na beëindiging van het traject).

In het traject staan maatwerk en persoonlijke afstemming centraal.

Resultaat

  • Duurzame werkhervatting
  • Balans in werk en privésituatie
  • Meer energie en vitaliteit
  • Balans in geven en ontvangen
  • Actieplan voor de toekomst