Leiderschapscoaching

Voor wie
Als executive, leidinggevende, directeur, HRM moet je in een sterk veranderende omgeving vaak schakelen tussen verschillende communicatiestromen, verwachtingen, werkzaamheden, taken, vaardigheden en belangen. Je hebt een grote verantwoordelijkheid en hoge mate van loyaliteit naar je medewerkers, maar hebt soms het gevoel dat je de verbinding met jezelf mist. Je voelt dat de inspiratie niet stroomt, dat je er alleen voor staat en de waan van de dag de overhand neemt.

Even afstand nemen en sparren met een coach, liefst in een andere omgeving dan je eigen werkomgeving, geeft je lucht. Het laat je ervaren hoe het voelt om vanuit tijd, rust en ruimte voor jezelf meer balans tussen ratio en gevoel te laten ontstaan. Reflectie leidt tot inspiratie en inzichten waardoor jij jouw leiderschapsrol met meer plezier en energie kan vormgeven.

Aanpak
In een aantal individuele sessies brengen we in kaart waar jouw onderliggende drijfveren, wensen en behoeftes liggen. En hoe je authentiek en krachtig leiderschap ontwikkelt.

We werken onder andere met het biografisch verhaal, organisatie- en familieopstellingen, Birkman Methodiek, voice dialogue, persoonlijke werkwaarden en missievorming, SWOT-analyse en wandelingen in de natuur. Waardoor je zicht krijgt op jouw overtuigingen, patronen en communicatiestijl. Vanuit het hier en nu ervaar en ontwikkel je wat nodig is om meer te kunnen gaan leiden vanuit vertrouwen en moeiteloosheid.

Je werkt intensief met mij aan alle aspecten die voor jou nodig zijn om meer balans te vinden in je werk en privéleven. Het traject is maatwerk.

Een onderdeel van dit traject is de Birkman methode.

Resultaat

  • Zelfbewustzijn in jouw leiderschapskwaliteiten en communicatiestijl
  • Wendbaarheid met visie in veranderende omstandigheden
  • Balans in werk en privé
  • Meer energie en vitaliteit in coachend leidinggeven
  • Balans in geven en ontvangen
  • Actieplan voor de toekomst